Читај ми!

"Епл" се извинио Кинезима

"Епл" извињењем покушава да исплива из невоља у које је запао у Кини, након медијских притисака и оптужби за арогантан однос према купцима. "Епл" у Кини има 17.000 продавница.

Извршни директор компаније Епл Тим Кук извинио се корисницима у Кини пошто су претходно кинески медији оптужили ту америчку компанију за арогантно понашање према купцима.

Притисак кинеске јавности преко медија на Епл трајао је две недеље и то због политике те компаније у вези са поправкама њихових уређаја, преноси данас Би-Би-Си.

На Епловом сајту за кинеско тржиште наводи се да је због "неспоразума" дошло до погрешног схватања да је "став Епла према кинеским корисницима арогантан".

Кук, који је на тој позицији 2011. године заменио легендарног оснивача компаније Стива Џобса, обећао је да ће компанија унапредити политику везану за поправке телефона "ајфон четири" (iPhone 4) и "ајфона четири ес" (iPhone 4S), и побољшати услове гаранције.

"Искрено се извињавамо због непријатности или неспоразума које су због тога имали наши корисници", навео је Кук у поруци.

Кина је тренутно друго тржиште по продаваности Еплових производа.

У тој земљи тренутно ради 17.000 Еплових овлашћених продавница.

Почетком године Кук је изјавио да ће кинеско тржиште по броју корисника Епл уређаја ускоро премашити америчко тржиште.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара