Читај ми!

Пирати завезане рибаре бацили у море

Удавило се најмање 16 рибара када су их пирати везали и бацили у воде Бенгалског залива. Полиција претпоставља да су пирати убили рибаре да би им узели бродске моторе, рибарске мреже и улов.

Пирати су везали најмање 16 рибара и бацили их у воде Бенгалског залива да се удаве, саопштава бангладешка полиција.

У саопштењу се наводи да је посада рибарског брода, у близини познате плаже Кокс Базар, прво пронашла три тела како плутају морем у Бенгалском заливу, код острва Кутубдиа, да би рибари после пронашли још тела, пренела је агенција АФП.

"Открили су три тела са везаним рукама и ногама конопцем и изнели их на обалу. Рибари су нам рекли да су видели најмање 16 тела како плутају у мору", рекао је заменик локалног командира полиције Имран Бхуијан и додао да на телима није било повреда и да верују да су их пирати живе бацили у море.

Багладешка полиција претпоставља да су пирати убили те рибаре да би украли бродске моторе, рибарске мреже и улов, додаје француска агенција.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара