Читај ми!

Фатални ватромет у Мексику

Најмање 13 људи погинуло, а 154 мештана повређено у мексичком селу када се приликом испаљивања ватромета запалио камион натоварен пиротехничким средствима.

Погинуло најмање 13 особа, међу којима је било и деце, а повређено је 154 особе када је камион натоварен пиротехничким средствима експлодирао током обележавања празника у селу у централном Мексику, саопштиле су мексичке власти.

Несрећа се догодила у селу Хесус Тепактепек у региону Нативитас, током ватромета који је приликом испаљивања грешком пао на камион натоварен пиротехничким средствима и запалио га, рекао је директор локалне службе за цивилну заштиту Хосе Матео Моралес.

"Они су били у обредној поворци, испаљивали су ракете и експлодирао је (камион). Било је веома озбиљно", рекао је Моралес, а пренела агенција Асошиејтед прес.

Делови људског тела и спаљена одећа били су расути на око 100 метара у пречнику, навео је сведок са лица места.

Жртве су стајале на улици близу камиона, припремајући се за прославу у част свеца, заштитиника села по коме је село добило име.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво