Читај ми!

Лажни новинари трговали дрогом

Група људи који су се представљали као новинари телевизијског гиганта Телевиса осуђена на 30 година затвора због трговине дрогом. У њиховим "службеним" возилима пронађено око 9,2 милиона долара.

Судија у Никарагви осудио је 18 Мексиканаца на 30 година затвора, јер су се лажно представљали као новинарска телевизијска екипа, а од трговине дрогом и прања новца зарадили су око 9,2 милиона долара.

Судија Едгар Алтамирано рекао је да су 17 мушкараца и једна жена заслужили највећу могућу казну према централноамеричком закону, и додао да свако од њих додатно треба да плати 9,2 милиона долара.

Лажни новинари ухапшени су у августу у близини северне границе Никарагве с Хондурасом, у шест возила која су била обележена логом мексичког телевизијског гиганта Телевиса.

Како преноси агенција АП, у возилима су пронађене вреће с пакетима новца сакривене у преградама.

Телевиса је у међувремену саопштила да нико од ових 18 људи није радио за ту медијску кућу, као и да им возила не припадају.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара