Читај ми!

Разбијена међународна мрежа педофила

Аргентинска полиција разбила међународну мрежу педофила који су размењивали фотографије и видео снимке деце. На десетине људи оптужено, пише Би-Би-Си.

Полиција у Аргентини разбила је међународну мрежу педофила који су преко друштвених мрежа размењивали фотографије и видео снимке деце.

Полиција је спровела рације на више од 60 адреса широм Аргентине, а на десетине људи је оптужено, пренео је Би-Би-Си.

У акцији аргентинске полиције је заплењена компјутерска опрема за коју полиција каже да је коришћена за дистрибуцију и продају слика преко друштвених мрежа.

На неким компјутерима пронађене су слике деце млађе од 10 година, саопштио је заменик секретара за безбедност Дарио Руис.

Чланови мреже користили су псеудониме како би се повезивали са другим педофилима на друштвеним мрежама, рекао је Руис.

Истрага је покренута пре скоро две године, када је Интерпол повезао слике постављене на неколико веб сајтова у Лондону са интернет серверима лоцираним у Аргентини и обавестио аргентинску полицију.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво