Читај ми!

Убица из Делона осумњичен за злочин у Алпима?

Због убиства британске породице у Алпима у септембру, биће испитан и убица које јуче у швајцарском граду Делон убио троје људи.

Убица који је у швајцарском селу Делон убио троје људи и још двоје ранио биће испитан у полицији и због мистериозног убиства британске породице у Алпима у септембру, преноси британски лист Дејли телеграф.

Првобитно се сматрало да је британску породицу ликвидирао плаћени убица, али полиција је саопштила да би то могло бити и дело убице са психичким проблемима.

Осумњичени за јучерашње убиство у Швајцарској претио је полицији приликом покушаја хапшења, те су полицајци пуцали и ранили га, а потом су га одвели у притвор, јавила је агенција Ројтерс.

Нападач је становник села Делон, стар око 30 година. Био је пијан и наоружан полуаутоматском пушком.

Он је све три своје жртве познавао. Један од двојице рањених мушкараца је пензионисани полицајац за којег се претпоставља да је његов ујак.

У септембру прошле године на паркингу у Алпима на југоистоку Француске у колима су пронађена тела Саада ел Хилија, натурализованог Британца рођеног у Ираку, његове супруге и таште.

Његове две кћерке су преживеле напад. Једна од њих се током пуцњаве крила у колима и остала да лежи сатима непомично испод тела убијених родитеља док је полиција није пронашла.

Масовна убиства ретко се догађају у Швајцарској, иако је поседовање оружја широко распрострањено, а сваки припадник резервног састава војске код куће има аутоматску пушку са муницијом.

Како наводи британски лист, жртве у оба напада су убијене прецизним хицима у главу и груди, док су рањени погођени у рамена и карлицу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво