Читај ми!

Погинуло 14 људи у пожару у Немачкој

Четрнаест људи погинуло у пожару у радионици која запошљава хендикепиране особе на југозападу Немачке, а седам је повређено.

У пожару у радионици на у којој су радила хендикепирана лица на југозападу Немачке, погинуло је 14 и повређено још седам особа, јавила је немачка новинска агенција ДПА.

Неколико људи је било склоњено из радионице и спашено пошто су ватрогасци стигли на лице места.

Према информацијама до којих су дошле агенције, у магацину је дошло до експлозије, али је још нејасно да ли су хемикалије биле ускладиштене у магацину пошто су радионице укључивале и обраду дрвета.

Портпарол локалних ватрогасаца Маркус Штрауб рекао је за агенцију АП да, за сада, нема поузданих информација како је пожар захватио зграду у месташцу Титизе Нојштаду, у близини града Фрајбурга.

Центар који је водио Каритас (организација Католичке цркве) запошљавао је око 120 хендикепираних лица са психичким или физичким инвалидитетом на пословима бравара, дрводеља и електричара, наводи агенција АП.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије