Пуцњава и туче за "Црни петак"

Две особе рањене у пуцњави која се догодила испред Волмарт робне куће на Флориди, када је избила свађа и туча групе људи која је чекала да уђе у тржни центар током распродаја за "Црни петак". Широм Америке низ инцидената испред робних кућа.

У пуцњави која се догодила испред Волмарт робне куће на Флориди, када је избила свађа и туча групе људи која је чекала да уђе у тржни центар током распродаја за "Црни петак" две особе су рањене.

Иначе, више људи је повређено у низу инцидената и туча широм Америке, док су стајали у дугим редовима чекајући да буду пуштени у продавнице, преноси Еј-Би-Си телевизија.

Пуцњава на Флориди избила је у граду Талахаси, где су кошкање убрзо претворило у тучу и пуцњаву, у којој су две особе рањене, али нису животно угрожене. Полиција за сада није ухапсила осумњиченог за тај напад.

Такође, испред робне куће Волмарт, у градићу Ковингтон у држави Вашингтон на северо-западу САД, две особе су повређене када их је на паркингу колима ударио пијани мушкарац, који је одмах ухапшен.

Испред робне куће Сирс у Сан Антонију у Тексасу, дошло је до туче, у којој је један грађанин који је претучен, након тога извукао пиштољ за који је имао дозволу за ношење, али је интервенисала полиција и спречила крвопролиће.

Нападач је успео да побегне, а полиција је саопштила да неће поднети кривичну пријаву против човека који је извадио пиштољ, јер има дозволу за ношење оружја.

У Северној Каролини и Мериленду, неколико људи је опљачкано на паркинзима великих тржних центара када су се враћали из куповине до својих кола.

У Масачусетсу у КејМарт робној кући, запослени су преко разгласа тражили човека у чијим је колима на паркингу примећено остављено двогодишње дете. Пошто се он није јављао, позвана је полиција која је ушла у аутомобил и одвела дете у полицијску станицу. Касније је установљено да је младић који је оставио дете бирао телевизор који ће да купи и није чуо када су га позивали преко разгласа.

Очекује се да промет у Америци током "Црног петка" , када велики број продавница даје огромне попусте, пређе 11 милијарди долара.

У празнична два месеца, новембру и децембру, продаја на националном нивоу требало би да износи око 586 милијарди долара, процењују економски, а раст од 15 одсто очекује се у онлајн куповини преко интернета и она би могла да пређе 68 милијарди долара.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије