Читај ми!

Представници Шведске Маркус и Мартинус пред Евросонг посетили Горњи Милановац

Овогодишње домаћине „Песме Евровизије" Шведску ће представљати дует Маркус и Мартинус. Популарни певачи посетили су Горњи Милановац где су одржали специјални концерт.

Двадесетдвогодишњи близанци, иначе родом из Норвешке, посетили су Норвешку кућу у Горњем Милановцу и музеј посвећен српско норвешком пријатељству.

''Заиста је задивљујуће све што смо видели. Нарочито што се може рећи да долазимо чак из Норвешке и видимо историју која нас повезује са Србијом”, наводи Маркус, представник Шведске на Евровизији.

После наступа у Лондону, Берлину, Барселони и Мадриду норвешки дуо уприличио је специјално дружење са фановима уз мини концерт у Горњем Милановцу. Последњи наступ пред велико такмичење на коме ће бити представници Шведске.

Маркус истиче: ''То је нешто о чему смо ми сањали одавно тако да је бити део свега тога задивљујуће и заиста се снови остварују.''

''Вежбамо свакога дана. Мислим да ће све бити добро и заиста се надам да ћемо добити 12 поена од Србије'', додаје Мартинус, представник Шведске на Евровизији.

На избору за Песму Евровизије браћа ће извести нумеру "Unforgettable", која је већ постала веома популарна.

''Они желе са свим тим фановима и да се сликају и све тако да смо морали да ограничимо број на неких четрдесетак, али толико су задовољни овде да су рекли и испред хотела код њих у Београду да ће правити нешто за фанове, тако да - изузетно су добри за сарадњу”, истиче Владимир Долапчев, организатор догађаја.

Шведске представнике за Песму Евровизије српска публика већ познаје. Пре шест година наступали су у Београду. Сада се, кажу, надају, да ће на листи градова следеће европске турнеје бити и Горњи Милановац.

четвртак, 16. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара