Читај ми!

Хајрудин Реџовић спреман да донира бубрег кошаркашу Бориши Симанићу

Синоћ смо дочекали сребрне кошаркаше, а највећи аплауз добио је Бориша Симанић који се упркос тешкој повреди појавио на балкону пред окупљеним народом. Његова храброст и пожртвованост није оставила равнодушним ни Хајрудина Реџовића из Панчева који је понудио свој бубрег Бориши.

Хајрудин Реџовић тренутно се налази на одмору у Голубинцима и иако не жели било какав публицитет поводом свог хуманог геста, јер то не ради да би други о томе причали и писали, пристао је да нам пошаље своју изјаву, како би мотивисао и друге да помогну нашем кошаркашу:

“Родитељски осећаји и осећaји официра, пуковник сам у пензији, који је живот провео са тим млади људима, у тренутку када је јављено да је остао без бубрега прубудили су у мени жељу да ако медицински услови дозвољавају дам том младом човеку бубрег, јер шта је мојих 74 године према његових 20 и нешто. Желим да он живот проведе нормално као што сам га нормално провео и ја”, каже Хајрудин Реџовић, пуковник у пензији.

Хајрудин прати нашу кошаркашку репрезентацију од 1970. године када су на Светском првенству у Љубљани освојили прву златну медаљу, а свим срцем сад је бодрио и наше одбојкашице и Новака Ђоковића.

“Нашим кошаркашицама, одбојкашицама и Новаку Ђоковићу шаљем најтоплије осећаје поноса на њих и њихова дела која несебично чине за своју отаџбину и њен народ. Новак је златан, али су за мене и кошаркаши и одбојкашице златни и такве ћу их памтити”, каже Хајрудин Реџовић, пуковник у пензији.

Хајрудин увек поносно истиче да је из Сјенице и напомиње да се овде људи од малих ногу васпитавају да воле човека и да су спремни за човека све и да учине.

недеља, 19. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара