Читај ми!

Реконструкција Клиничког центра у Новом Пазару

У Новом Пазару интензивирани су радови на надоградњи и реконструкцији Опште болнице у којој се лечи 300.000 грађана из овог града и околних места. Пројекат се реализује под покровитељством Министарства здравља, које је само за грађевинске радове из буџета издвојило око 46 милиона евра.

 Радови се изводе предвиђеном динамиком. Прва фаза земљаних радова је при крају.

Реч је о највећој инвестицији у историји здравства Новог Пазара, али и ширег региона јер ви знате да по завршетку свих ових грађевинских радова и по доласку свих људи који су на специјализацији и са новим пријемом радника ова здравствена установа ће прерасти у Клиничко-болнички центар”, наводи Мехо Махмутовић, директор Опште болнице у Новом Пазару.

Ради се и на потпуој реконструкцији постојећих старих одељења, а за то време пацијенти се лече у измештеном привременом простору.

"Комплетно се ради хируршки блок, прави се интерно одељење са 2,5 хиљаде квадрата, комплетно се реконструише и Дом здравља, касније одељења грудно, инфективно и дечије...”, истиче Мехо Махмутовић, директор Опште болнице у Новом Пазару.

Ова здравствена установа, добила је још један, трећи скенер најсавременије генерације који ће помоћи у још бољој и бржој дијагностици тешких обољења као и рендген задње генерације.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво