Посао и подршка за младе људе у Лозници

У намери да младе и стручне људе врате у свој град, у Лозници је у току реализација програма "Лозница најбољима".

Пројекат "Лозница најбољима" намењен је високообразованим Лозничанима који живе и раде ван свог града или су тек завршили факултет са просечном оценом девет и више.

Од њих се очекује да својим знањем и вештинама допринесу јачању капацитета градске управе, али и јавног сектора, а заузврат им се нуди посао у складу са њиховим образовањем. Oвакав начин пружања подршке младим људима јединствен је у нашој земљи. Градоначелник Лознице Видоје Петровић рекао је каква их радна места и повластице чекају.

Најављено је и отварање нових 2500 радних места у Лозници и укључивање младих људи у израду локалног акционог плана за наредних десет година.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 09. јун 2024.
31° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије