Викенд на планинама

Сви туристи који, у оквиру другог Top summer викенда од 30. јула до 2. августа, посете Копаоник или Торник на Златибору, моћи ће да остваре 15 посто попуста на цену карата за неке од бројних садржаја.

Пријатне температуре и веома доступне опције које се нуде за породични одмор у природи привлаче све већи број туриста на српске планине као идеалан избор за годишње одморе, али и за викенд путовања.

Туристима који се одлуче за лето на планини на располагању су панормаске вожње жичаром, пешачке туре, стазе за моунтаин бике и моунтаин царт. Такође, на располагању су и адреналинске атракције попут боба на шинама, зип лајна и тјубинг стазе. Поред ових садржаја, посетиоци ће моћи да опробају своје вештине у мини голфу, чији је терен са девет рупа прилагођен планинском амбијенту, али и у кошарци, тенису и фудбалу на мултифункционалном терену.

Након овог викенда, у планинским центрима ће се организовати још један Top summer викенд, у термину од 27. до 30. августа.

Због великог интересовања, жичара Панчићев врх и боб на шинама на Копаонику раде понедељком, уторком и средом од 9 до 15 часова, док сваког четвртка, петка суботе и недеље од 10 до 17 часова раде сви забавни садржаји на овој планини. Торник је отворен сваке среде, четвртка, петка, суботе и недеље од 11 до 17.30 часова.

За туристе који бораве на Златибору, организован је превоз од центра планине до Торника.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво