Још се не зна узрок пожара у Крагујевцу

Узроци пожара, који је пре три дана избио на шестом спрату градске управе Крагујевца и даље се утврђују. Истрага је завршена синоћ, а прикупљени докази однети су на вештачење у Национални криминалистичко-технички центар МУП-а Србије, потврђено је РТС-у.

Национални криминалистичко-технички центар МУП-а Србије, утврђује узрок пожара у градској управи Крагујевца.

"Истрага је завршена синоћ, а прикупљени докази однети су  на вештачење у Навионално-криминалистичко технички центар МУП-а Србије", рекла је за РТС, заменик Основној јавног
тужиоца у Крагујевцу, Јасна Алексић.

Иако је изгорела комплетна документација грађевинске, комуналне и инспекције за саобраћај и путеве, надлежни уверавају, да се копије предмата чувају у елекронском облику.

"Будући да се највећи број предмета чува на мрежним дисковима, на серверу који ми користимо, лако је реконструисати све те предмете", каже Андреја Илић, начелник Градске управе за комунални и инспекцијски надзор.

Она додаје, да је писарница, коју користе све три инспекцијске службе, сачувана.

rts.kragujevac@rts.rs
+381 34 335 542

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара