Добри дух Нине Петровић

Фондација "Нина 2012" поклонила је Пожежанима концерт Кикија Лесандрића и Пилота. Киша није успела да поквари отварање међународне концертне сезоне популарне групе и почетак рада најмлађе фондације у Пожеги.

Пре две године брачни пар Петровић суочио се са највећим кошмаром - губитком ћерке Нине у саобраћајној незгоди. Одлучили су да се смрти супротставе оснивањем фондације.

"Да кроз концерте, спортске турнире и сличне догађаје, ову трагедију преокренемо на живот и на радост, који су најбоље одсликавали дух и карактер наше Нине", наглашава Звонко Петровић.

Све активности Фонда биће финансиране искључиво из сопствених извора, каже породица Петровић. Почетак рада обележен је и поделом по хиљаду киндер јаја, сокова, сладоледа и кокица за најмлађе суграђане.

Захваљујући фондацији "Нина 2012", Канцеларија за младе општине Пожега реализоваће бројне активности, истиче Срђан Стевановић, У домену културе, образовања, науке, аматерског спорта, заштите животне средине: "Ово је заиста један велики, велики догађај."

Несвакидашњи поклон одушевио је све генерације Пожежана, који сматрају да овакви догађаји зближавају људе.

Почетак рада фондације "Нина 2012" обележен је концертом Кикија Лесандрића и Пилота. У богатој каријери познатог музичара, овакав концерт био је премијерни, а уједно и почетак сезоне.

"Први концерт почетком овог лета, и тако ће остати запамћен", каже Кики. "Круна наших концерата биће на Ушћу,  23. августа, када затварамо Бир фест, и то је практично најава јесење сезоне, па следеће, на пролеће."

Да је остварена замисао оснивача Фондације, доказала је весела публика, која је на градском тргу у Пожеги упркос киши, заједно са изврсним музичарима, била разиграна и распевана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво