Почетак летње сезоне на Златибору

После успешне зимске туристичке сезоне и првих пет месеци у овој години, током којих је, на Копаонику забележен раст домаћих и страних гостију за четрдесет, а на Златибору за 25 одсто, наши планински центри спремно су дочекали и почетак летње сезоне.

Промоцијом различитих садржаја, летња туристичка сезона званично је почела и у планинском центру Торник на Златибору.

Иако важи пре свега за зимски туристички центар, различитим програмима и садржајима који гостима нуде активан одмору у природи, Златибор  постаје подједнако привлачан и лети.

У сусрет још једној летњој сезони, планински центар Торник и туристички посленици Златибора, упоредо раде на промоцији и развоју, редовних, али и додатних садрижаја попут мини голфа, планинског бициклизма или панорамске вожње жичаром и тјубинг стазом који из године у годину привлаче све већи број гостију.

Уз праве инвестиције, златиборски туристички посленици настоје да  уместо досадашњих девет месеци, сезона продуже на читаву годину.

Почетак летње сезоне у планинском центру Торник, уз организован превоз, овог викнда обележиће и попуст од 50 одсто на све садржаје.

rts.uzice@rts.rs
+381 31 513 552
 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво