Претучен професор и функционер "Заједно за Шумадију"

Функционер странке у реоснивању "Заједно за Шумадију" Саша Миленић претучен је нешто пре 19 часова у близини Прве крагујевачке гимназије у којој ради као професор. Министар Стефановић наложио хитну истрагу.

Миленић је са повредама од удараца, по лицу, глави и носу, колима Хитне помоћи, превезен у Ургентни центар Клиничког центра у Крагујевцу.

Како је РТС-у потврђено у полицији, извршен је увиђај и лице које је претукло Миленића, познато је полицији.

Лекари Клиничког центра у Крагујевцу, утврдили су да је Миленић, услед напада, задобио прелом леве јагодичне кости, и биће задржан на лечењу на Клиници за оториноларингологију, потврђено је РТС-у у тој здравственој установи.

Портпарол "Заједно за Шумадију", Зоран Палчић, каже за РТС, да та странка тражи од надлежних државних органа, да се приведе починилац и адекватно санкционише. Градски одбор Демократске странке у Крагујевцу, осудио је напад на професора Сашу Миленића и затражио кажњавање починалаца.

Саша Миленић, потпредседник је иницијативног одбора "Заједно за Шумадију", а до пре неколико месеци обављао је функцију председника Скупштине града Крагујевца.

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић наложио је  да се што хитније испитају све околности напада на функционера странке "Заједно за Шумадију" и професора Сашу Миленића, саопштио је МУП.

Према речима министра Стефановића, ово ће бити један од приоритета у раду крагујевачке полиције, како би се што пре расветлиле све чињенице у вези са овим догађајем.
 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара