Читај ми!

Избор за нај спортисте Подриња

Недељник "Глас Подриња" у традиционалној анкети, изабрао је најбоље спортисте из тог краја. Признања су уручена на 70. рођендан најстаријих шабачких новина.

Са Светског првенства у Москви, најуспешнији спортиста Подриња, Небојша Грујић, у дисциплини К2 на 200 метара, донео је златну медаљу и најлепше успомене. Због припрема, није присисутвовао додели награда.

Диплому ће му касније уручити Урош Павловић из његовог Кајак клуба "Зорка" који је изабран за најбољег тренера.

"Постигао је заиста историјки успех за наш кајак и за њега. То је велики резултат, на путу смо освајања коте за Рио, за Олимпијске игре, мислим да ћемо у томе успети", каже Урош Павловић, најбољи тренер.

Целе године атлетичарка Јагода Зечевић је вредно тренирала. На јуниорском првенству Балкана била је бржа од 12 такмичарки из седам земаља и освојила прво место.

"Изузетно ми значи ово признање, верујем да је свим спортистима који су га добили, додатни ветар у ледја да напредује, додатни мотив и за тренинге и за такмичења", каже Јагода Зечевић, најбоља спортисткиња.

Најбољи млади спортиста, по оцени трочланог жирија је Огњен Трејгут из Тениског клуба "Сун Рисе".

"Мој највећи успех ове године је треће место на државном првенству за сениоре и највећа победа у каријери је у четвртфиналу била против дечка који је међу 1.000 на свету. Ово признање ми много значи, да покушам и следеће године да дам све од себе и дођем овде", каже Огњен.

У традиционалној анкети "Гласа Пориња" рукометни клуб "Металопластика" је изабран за најбољи спортски колектив док је најуспешнији спортски радник-аматер, Драган Симеуновић, председник
Фудбалског Савеза Мачванског округа.

rts.sabac@rts.rs
+381 15 353 269

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије