Читај ми!

Нови хотел у понуди Врњачке Бање

Врњачка Бања је својевремено била монденско летовалиште у које се долазило да се буде виђен. Сјај и раскош некадашњих дана враћа се у ово место, и томе су подређене све активности туристичких радника. Жеља је да се гостима понуди нешто ново што ће их привући да управо овде проведу свој одмор.

Ових дана је отворен нови хотел "Лидер С ". То је новосаграђени и модерно опремљени објекат на туристичкој мапи Врњачке Бање.

Смештен је на најексклузивнијој локацији, уз централни врњачки парк и најпозантији велнесс центар "Фонс романус".

Хотел "Лидер С" је категорисан као хотел са три звездице и располаже са 23 луксузно опремљене смештајне јединице, укупног капацитета 46 лежаја. Свака смештајна јединица опремљена је са ЦАТВ, мини баром, клима уређајима и wи-фи мрежом. Такође поседује и сопствени паркинг, лифт, ресторан, аперитив бар, као и конференцијску салу опремљену најсавременијим аудио и видео уређајима.

"Хотел "Лидер С" је намењен свим структурама туриста, а сходно својој понуди најприкладнији је за одржавање различитих стручних скупова, тим билдинг семинара, припрема спортских екипа, па имајући у виду свеукупни ниво квалитета понуде верујемо да ћемо у блиској будућности, како и сам назив хотела каже, бити лидери у туристичком промету Врњачке Бање", каже руководилац хотела Дејан Топаловић.

Директор Туристичке организације Врњачке Бање додаје да је протеклих неколико година Врњачка Бања своју понуду обогатила новим мањим породичним вилама које поседују модерне спа центре, а већина и отворене базене, па по овим садржајима Врњачка Бања далеко предњачи у односу на друге туристичке центре Србије.

Велики број смештајних јединица у Врњачкој Бањи пружа могућност гостима да одседну у одмаралишту "Променада", хотелу "Бреза", па до оних ексклузивнијих као што су хотел "Александар" и Соларис ресорт".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије