Читај ми!

Добра понуда - мање купаца

Понуда на врањској пијаци је одлична, а купци и продавци имају замерке само на цене. Скупо је да се произведе, тешко да се прода, купује се све мање и само најнужније.

Бира се најбоља паприка. Она се купује на комад. Остало поврће и воће, грађани купују у малим количинама. Због беспарице мања је потражња. Трговци су углавном незадовољни.

"Скупо је да се произведе, тешко је да се прода. Незадовољни смо што и све продавнице имају што и ми држимо, а иду са мањим ценама", каже прдавачица Гордана Трајковић. "То није у реду."

Има и оних који су задовољни. С обзиром на то какво је време, потражња је одлична, каже Саша Љубић, продавац на врањској пијаци. 

"Ко има пара, он купи. Ко нема, нема ни за лук, ни за парадајз", каже Мирољуб Новковић.

Најскупље је воће и поврће из увоза, најјефтинији ротквице, лук, зелена салата. За хиљаду динара, колико просечно грађани издвајају за седмичну посету пијаци, може се купити 20 килограма кромпира.


rts.vranje@rts.rs
+381 17 424 945

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара