Поклони за децу из хранитељских породица

Око шездесет малишана старости од једне до десет година, који живе у хранитељским породицама у Крагујевцу и околини, добило је данас новогодишње пакетиће од компаније Фиат Аутомобили Србија, који су им уручени у фабрици ФАС у Крагујевцу.

Захваљујући сарадњи компаније Фиат Аутомобили Србија и Центра за породични смештај и усвојење Крагујевац деца из хранитељских породица добила су поклоне.

У акцији која је спроведена у сарадњи са Центром за породични смештај и усвојење Крагујевац, организован је забавни програм, са мађионичарем, кловном и много балона, тако да су деца провела један незабораван дан, који ће им дуго остати у лепом сећању.

"Као друштвено одговорна компанија и неодвојиви део Крагујевца, желели смо да улепшамо празничне дане овим малишанима и изузетно ми је драго што смо у томе и успели. Желим овом приликом посебно да се захвалим Центру за породични смештај и усвојење Крагујевац и надам се да ће у будућности бити прилике да поново сарађујемо. У ФАС-у, поред наших преко три хиљаде запослених, веома нам је важно како живе и како се осећају и други наши суграђани, пошто је здрава и сређена средина веома важна за успех нашег пословања и хармоничан развој",  истакао је директор фабрике ФАС-а Франческо Чанча.

Директор Центра за породични смештај и усвојење Крагујевац Славиша Сорак каже да је  реализација заштите деце без родитељског старања везана са много изазова због чега нити желе, нити могу сами.

"Компанија Фиат аутомобии Србија један је од наших партнера. Као друштвено одговорна организација препознали су нашу визију и помажу да реализујемо нашу мисију, због чега им се захваљујемо у име свих 400 деце и 300 хранитељских породица којима актуелно пружамо подршку", каже он.

Директор Центра за породични смештај и усвојење Крагујевац додао је да ФАС-у желе да остане један од светских лидера у аутомобилској индустрији и да се надају наставку сарадње.

rts.kragujevac@rts.rs
+381 34 335 542

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара