Читај ми!

Модна линија за љубимце

Брига о кућним љубимцима и њиховом добром изгледу за Краљевчанку Виолету Веселиновић више је од хобија. Гардеробу коју сама креира и израђује носе многи љубимци у граду, а њене моделе прве су прошетале Луна и Рина, француска пудла и амерички стафорд теријер.

Мали или велики, пси изгледају као да су сишли са модне писте. Захваљујући Виолети Веселиновић, која шије гардеробу за псе, кућни љубимци не само да лепо изгледају већ су  обучени у моделе прилагођене сезони.

Власници паса у Краљеву не крију задовољство што могу лично да одаберу моделе за своје љубимце. Они који су већ наручивали гардеробу, задовољни су моделима, прслуцима, фармерицама, хаљиницама. Већ има поруџбина за скафандере како би љубимци били заштићени током зимског периода.

"Почела сам да шијем хаљинице и јакне, и прву наруџбину сам добила од људи које сам сретала у парку док шетам псе", прича Виолета Веселиновић. "Потом сам посећивала неке изложбе са својим псима, људима се  то допало, а онда сам направила и Фејсбук страницу где људи могу да погледају и одаберу моделе за своје љубимце."

За израду одеће користи углавном природне материјале, али и много додатака, као што у бисери, украсне траке, самолепиви циркони.

Виолета ради као економиста и, како каже, без подршке породице не би успела.

"Поред моралне, подршка мора да буде и конкретна, односно када је потребно да се испуни неки  план, када супруга има наруџбине, ја сам ту да завршим кућне послове и  да забавим децу, каже Немања Веселиновић.

Виолетина деца десетогодишња Јелена, потом Дуња која има пет и Немања са навршене две године, обожавају псе, а најстарија Јелена воли када мама прихвата њене сугестије.

"Највише волим када мама шије хаљинице и сукњице, и ја јој тада дајем идеје за слова од  дијаманата, срца од  другог материјала", каже Јелена која се већ радује што ће помагати мами у креирању ципелица и чизама за љубимце.

Веселиновићи, иако знају да су многи људи противници држања животиња у становима, кажу да  су успели да споје своје  љубави. У стану има места за све. Троје малишана и сами обожавају псе  Рину и Луну.

А супружници Виолета и Немања, добром организацијом посла и временом које одвоје за хобије, успели су буду успешни на послу. Уз то, љубав према животињама, Виолетино знање из  економије  и познавање кројачког заната, Веселиновићима доноси приход, али и да кућни љубимци Рина и Луна буду најлепше обучени пси.

rts.kraljevo@rts.rs
+381 36 333 465

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 25. мај 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије