Читај ми!

Помоћ најсиромашнијим Јагодинцима

Хиљаду социјално најугроженијих грађана у Јагодини добило је од општине једнократну новчану помоћ до пет хиљада динара. Помоћ најчешће траже стари, болесни и породице са више деце.

Једнократну новчану помоћ до пет хиљада динара добило је хиљаду социјално најугроженијих грађана у Јагодини.

Помоћ је, како кажу, најпотребнија старима, болеснима и породицама са више деце.

У општини кажу да се број оних који траже помоћ смањује, јер је отворено неколико фабрика, а  старе и болесне, материјално угрожене у зимским месецима по домовима ће обилазити комисија и на лицу места им пружати помоћ.

Председник скупштине града Драган Марковић политичарима на републичком, али и локалном нивоу послао је поруку да међусобна препуцавања оставе за предизборну кампању, а да људима помогну колико могу, јер је пуно оних који су остали без посла.

Три стотине нових радних места, најављују из општине, од јуна наредне године биће у шопинг молу "Виво" чија изградња почиње децембра у делу града где током године, због спортских и туристичких садржаја, прође више стотина хиљада туриста.

rts.jagodina.@rts.rs
+381 35 244 221

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије