Читај ми!

Из Сибира на припреме у Панчево

Петоро каратиста из Сибира одлучило је да, пред Универзитетско првенство Европе, последње корисне савете потраже у граду светских шампиона - Панчеву.

За Универзитетско првенство Европе, које ће се од 18. до 21. јула одржати у Будимпешти, у Панчеву се припрема и петоро каратиста из Сибира који су одлучили да управо ту потраже последње финесе и корисне савете пред важно такмичење.

У Панчеву са њима сваког дана тренирају Предраг Стојадинов и Слободан Битевић из КК Динамо.

"Они имају велике амбиције и у њиховој области Тјумен много се улаже у карате и није ни чудо што су већ изнедрили много шампиона. Веома ми је драго што су и поред тога одлучили да десетак дана пред почетак Универзитетског европског првенства тренирају у нашем клубу и да разменимо искуства", рекао је Стојадинов.

Члан градског већа Панчева задужен за спорт у локалној самоуправи Александар Фаркаш организовао је пријем за госте из Сибира:

"Ми смо поносни на наше спортисте и ово је доказ да су они веома цењени и ван граница наше земље. Част нам је да угостимо спортсите из Сибира и ми ћемо сигурно и даље чините све да што више и даље улажемо у спорт и спортсите који су наши најбољи амбасадори у свету."

Алфина Калиулина из КК Тјумен каже да јој је драго што је посетила Србију и Панчево из више разлога:

"Много сам напредовала од када сарађујем са Стојадиновим. Овде имам прилику и да радим са својим вршњакињама, што у Русији не могу често."

Гости из Сибира добили су од града Панчева и пригодне поклоне, а са њима ће на Универзитетско првенство путовати и Предраг Стојадинов који најбоље зна како се освајају медаље на великим такмичењима.

rts.pancevo@rts.rs
+381 13342 555

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије