Читај ми!

Отворен базен у Владимирцима

На Дан општине, у Владимирцима је отворен базен. Изградња, на коју се чекало пола века, почела је пре две године. Улаз за децу до седам година је бесплатан.

Мештани Владимираца и околине коначно имају место за летње освежење. Нови базен дуг 40 и широк 25 метара испуњава све европске стандарде, идеалан је за организацију пливачких  такмичења и ватерполо утакмица.

Мештани се радују што коначно имају свој базен, подсећајући да тиме не могу да се похвале нека већа места: "Биће супер, можемо и пешке да дођемо на купање, да не морамо да путујемо у Коцељеву."

Ивона Рајић из Црвеног крста Београд каже да ће они овде радити пет до шест дана док се људи не обуче за спасавање и прву помоћ.

У спортско-пливачки комплекс, у оквиру којег су и базен за децу, возић и пратећи објекти, општина је уложила 90 милиона динара.

Председник општине Владимирци Владица Марковић каже да наредне године планирају изградњу геотермалне бушотине на 300 метара одавде.

"То је оно што ће сасвим сигурно ставити Владимирце на туристичку карту Србије", додаје Марковић.

Председник Спортског савеза Србије Александар Шоштар каже да је ово изузетн дан за ову општину, посебно за младе:

"Отварање једног спортског објекта је основа за укључивање младих у спорт. Да ли ће се они касније бавити спортом или не, зависи од много тога, али обавеза државе је да им обезбеди услове."

Цена улазнице за одрасле биће 150 динара, а за децу до седам година улаз се неће наплаћивати.

rts.sabac@rts.rs
+381 15 353-269

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара