Измене саобраћаја због радова на путевима

Магла и сумаглица смањују видљивост у јутарњим и вечерњим сатима, поред река, у котлинама и преко планинских превоја.

Према информацијама Јавног предузећа Путеви Србије, од 07.00 до 16.00, изводиће се радови на крпљењу ударних рупа, нa деоници Башаид-Меленци. Саобраћај ће се обављати наизменичним пропуштањем возила.

У току су ирадови на изградњи нове траке и реконструкцији постојеће, на путуБаточина-Крагујевац, кроз насељено место Баточина. Од бензинске станице "Кнез петрол" до чесме у Баточини, саобраћај се одвија према постављеној семафорској сигнализацији наизменичним пропуштањем возила, на десној коловозној траци, уз ограничење брзине од 40 километара на сат.

Због повећаног интензитета теретног саобраћаја, могућа су задржавања до 10 минута.

На деоници петља Нови Бановци-петља Нова Пазова, за саобраћај је затворена лева коловозна трака, па се возила преусмеравају на претицајну десну коловозну траку у којој се саобраћај одвија двосмерно.

На снази је обустава саобраћаја између Јошаничке Бање и Копаоника. Алтернативни правац: Биљановац - Рашка - Рудница - Копаоник, а изправца Крушевца: Крушевац - Брус - Брзеће - Копаоник.

Због санације клизишта Дубоко, на путу Обреновац - Београд, биће повремених обустава саобраћаја у трајањуод 3 минута у једном смеру - збогуласка/изласкаграђевинскихмашина.

Од 07.00 до 17.00 часова, од петље Појате, у смеру ка Нишу, за саобраћај ће бити затворена десна коловозна трака, смер Београд - Ниш, а саобраћај ће се одвијати левом коловозном траком, смер Ниш-Београд.

Радови су обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.

Возите без журбе, користите сигурносне појасеве и не телефонирајте за воланом.

На теретним терминалима наших граничних прелаза са Хрватском, Мађарском и Босном и Херцеговином очекују се повремено дужа задржавања.

Тренутно на Бартовцима камиони чекају око сат времена.

четвртак, 23. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара