Због радова на путевима измене режима саобраћаjа

Учестали одрони земље и камена на путевима који воде кроз стенске усеке и клисуре и у планинским пределима. Опрезно возите и на деоницама на којима има радова.

Од петље Врбас до улаза у Србобран возила се наизменично пропуштају, од 7 до 15 часова. Планирани датум завршетка радова је 22. 04. 2020 године.

Ради се на санацији коловоза, на ауто-путу у смеру од Суботице ка Новом Саду, на деоници између петље "Жедник" и петље "Бачка Топола".

Саобраћај ће бити преусмераван из претицајне у возну и из возне у претицајну траку.

Продужени су радови на путу Кнежевић - БелаЗемља - Ужице. Алтернативни путни правац је локални пут - Мачкат.

До 31. маја биће измењен режим саобраћаја на деоници Власотинце-Свође. Саобраћај се одвија двосмерно, према привременој саобраћајној сигнализацији. У току извођења радова доћи ће и до обуставе саобраћаја (укупно 15 дана), у периоду од 8.30 до 11 часова и 30 минута и од 13.30. до 16.30.

До 16. априла, од 7.00до 15.00 часова радиће се на путу Халово - Велики Извор, сваког дана осим недеље. У зони радова возила се наизменично пропуштају, а након 15.00 часоваса обраћај се одвија нормално.

Саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила и на деоници петља Лесковац центар - Лесковац (Власотинце), у временском интервалу од 7 до 17 часова.

Задржавања теретних возила ка Хрватској су вишесатна, а на осталим граничним прелазима нема дужих чекања.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво