У току радови на више путних праваца

ЈП "Путеви Србија" упозорава све учеснике у саобраћају да су у току радови на више деоница и да прилагоде брзину.

На Обилазници око Панчева, у зони надвожњака (Лука Дунав), у смеру од Београда ка Панчеву, радови на појачаном одржавању надвожњака, до 24. 04. 2020.године. Саобраћај се одвија двосмерно једном коловозном траком, у смеру од Панчева ка Београду.

Првомајска улица у Панчеву, од раскрснице са улицом Боре Станковића до раскрснице са Баваништанским путем, радови су на појачаном одржавању десне коловозне траке, до 13.04.2020.године. У зони радова саобраћај преусмерен у леву коловозну траку.

Гамзиградска Бања - Звездан, од 06.04.2020. до 10.04.2020. године, ради се на санацији косине. У зони радова саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила, у дужини од 200 метара

Блаце - Белољин, радови се обављају уз наизменично пропуштање возила

Љубовија - Рогачица, ради се на мосту преко реке Трешњице, до 30.04.2020. Забрана саобраћаја за теретна моторна возила чија укупна маса прелази 3 тоне - алтернативни правац Ваљево - Дебело брдо - Рогачица. Саобраћај за путничка моторна возила одвија се наизменично једном саобраћајном траком.

На наплатним станицама на аутопутевима нема задржавања возила.

Задржавање за теретна моторна возила на граничном прелазу Хоргош на излазу је 60 минута.

На осталим граничним прелазима нема задржавања.

Сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, требало би да поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

недеља, 26. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије