Tоком ноћи престанак падавина, од сутра топлије

Путари упозоравају возаче да на појединим деоницама најоптерећенијих путева у нижим пределима већ има снега и да се очекују нове падавине.

Иако је почео април, услови за вожњу су зимски. Суснежица и снег падаће јужније од Саве и Дунава. Пашће и до 15 центиметара влажног снега. 

Више падавина очекује се на југу и истоку као и планинским пределима где ће доћи до формирања односно повећања висине снежног покривача.

Током ноћи очекује се престанак падавина и делимично разведравање, а од четвртка и постепено топлије време.

Због најављених ниских температура постоји могућност појаве магле и местимичне поледице на путевима, а поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура као и на путним објектима.

Без зимске опреме и ланаца не крећите на пут, посебно ако путујете преко планинских превоја Тимочке и Неготинске крајине и у вишим пределима Ваљева, Ужица, Нове Вароши, Новог Пазара, Ниша, Лесковца и Врања.

Непроходни су путни правци III приоритета/Ц категорије одржавања II А-198 Граница ПЗП Ивањица/Нови Пазар - Одвраћеница - Преко Брдо.

Према информацијама Јавног предузећа Путеви Србије, од 7 до 15 часова радиће се на деоници Халово-Велики Извор. Недељом нема радова.

На снази је обустава саобраћаја због радова на мосту преко Тамиша код места Орловат. Користите алтернативне путне правце.

На путу Власотинце-Свође, саобраћај се одвија двосмерно, према привременој саобраћајној сигнализацији. У зонама радова брзина је ограничена на 20 односно 40 километара на час.

Возила се наизменично пропуштају на путу Паковраће-Ужице.

На наплатним станицама на аутопутевима нема дужих задржавања. 

На нашим теретним терманалима граничних прелаза са Босном и Херцеговином,Македонијом, Хрватском и Мађарском, задржавања су од 60 до 180 минута.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се