На Хоргошу се чека два сата, на Батровцима 30 минута

Због повратка путника који су дошли у Србију за новогодишње празнике, на најфреквентнијем српско-мађарском прелазу чека се око два сата. На граничном прелазу Батровци са Хрватском чека се око 30 минута. Веће гужве очекују се током викенда.

Путници на граничном прелазу Хоргош чекају око два сата како би прешли границу Србије и Мађарске.

Како јавља репортер РТС-а, на прелазу Хоргош отворено је свих шест излазних трака, али проток диктира мађарска страна јер је међузона потпуно попуњена аутомобилима, па се чека око два сата. 

Гранични прелаз Хоргош 2 данас је радио само у правцу Мађарске. Из граничне полиције најављују да ће ту меру примењивати и сутра уколико буде велик прилив возила.

Када је реч о граничном прелазу Батровци на излаз из Србије чека се око 30 минута.

Како јавља репортер РТС-а, гранични прелаз Батровци је, за 24 сата, прошло око 30.000 путника, од тога две трећине је напустило Србију.

Веће гужве на прелазима очекују се током викенда. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво