На наплатној станици "Прељина" задржавање дуже од пола сата

"Путеви Србије" су саопштили да је због појачаног интензитета саобраћаја у смеру ка Чачку на наплатној станици "Прељина" задржавање возила дуже од 30 минута.

После новогодишњих прослава у Београду и другим већим градовима улице су полупразне, али зато почињу гужве на путевима ка планинским центрима и ка местима у унутрашњости због предстојећег Божића.

На наплатној станици у Прељини, на изласку са ауто-пута "Милош Велики", од поднева се формирају колоне, а на пролазак се чека дуже од пола сата.

"Путеви Србије" истичу да су предузели све неопходне мере у циљу бржег проласка возила.

Препоручују да ту наплатну станицу користе теретна возила, а возаче путничких возила саветују да користе искључења са ауто-пута ''Милош Велики'' у Љигу и Таково.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво