Измене градског превоза због дочека и манифестација

Током манифестације "Градски дочек Нове 2020. године" на платоу испред Дома Народне скупштине биће измењен режим рада линија јавног градског перевоза и то 31. децембра од 18 цасова до 1. јануара до три часа.

Како се наводи на сајту Скупштине Београда, то се односи на линије трамваја , као и аутобуса 23, 24, 26 и 26Н, 27, 202Н и 301Н, 37, 44, 37Н, 56Н и 511Н, 58, 74 и линију ЕКО, док ће уместо тролејбуса са линија 40 и 41 саобраћати аутобуси и то на релацији Звездара - Бањица 2, са ознаком 40А.

У уторак 31. децембра, на свим линијама важиће ред вожње за радни дан.

Редовне ноћне линије почеће да раде у 22 сата.

У новогодишњој ноћи важиће редовни ноћни саобраћај, с тим што ће возила приватних превозника изаћи у саобраћај два сата раније, уместо у поноћ кренуће у 22 сата, а од поноћи ће саобраћати као и иначе.

Редовне дневне линије: 7, 15, 16, 17, 27, 29, 33, 48, 53, 84, 88 и 95, до 22 часа ће радити по реду вожње за радни дан.

Сва возила са ових линија која имају планиране поласке после 22 часа искључују се из саобраћаја.

Од 22 до 4 сата возила са ових линија као и возила са линија 40А ће радити по ванредним новогодишњим режимом.

Линије са потеза 100, 300, 400 и 600 ће радити по важећем реду вожње до краја рада.

Остале линије остварују последње поласке који су планирани закључно са 23 часа.

Сва возила која имају планиране поласке после 23 часа искључују се из саобраћаја.

Од 22 до 23 сата преклапаће се дневни и ноћни новогодишњи ред саобраћаја.

Возила јавног градског превоза ће на измењеном делу трасе користити сва постојећа стајалишта.

"Улица отвореног срца" 

Како је саопштено, током одржавања манифестације "Улица отвореног срца" у Светогорској и Македонској улици, на делу од Дечанске до Таковске улице, 1. јануара од 6 до 20 часова мења се режим рада линија превоза тако да се укидају тролејбуске линије 40 и 41 и уводи аутобуска линија 40А (Звездара - Бањица 2).

Возила са линије 65 и 77 ће у оба смера саобраћати делимично измењеним трасама: Дечанска - Браће Југовића - Булевар деспота Стефана - Џорџа Вашингтона - 27. марта, и даље редовним трасама.

Возила ће на измењеним деловима траса користити сва постојећа стајалишта.

Такође, током одржавања манифестације "Нови Београд отвореног срца" у Булевару Зорана Ђиндића, на делу од Улице омладинских бригада до Булевара уметности, 1. јануара од 6 до 17 часова мења се режим рада линија.

Тако ће возила са линија 17, 68, 70 и 74 од раскрснице Улице Омладинских бригада и Булевара Зорана Ђинђића до раскрснице Булевара уметности и Булевара Зорана Ђинђића, у оба смера, саобраћати преко кружног тока, Булеваром Михајла Пупина и Булеваром уметности, и даље редовним трасама.

Возила ће на измењеном делу трасе користити сва постојећа стајалишта.

Због постављања бине испред објекта ТЦ "Меркатор" у Улици Зорана Ђинђића привремено ће бити укинуто такси стајалиште испред тржног центра, од 31. децембра од 22 часа до 1. јануара до 17 часова.

Најављене су и измене рада градског превоза 1. јануара током одржавања манифестација "Улица отвореног срца" Пожешкој улици на Бановом брду и у Улици братства и јединства у Борчи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво