Теретњаци чекају до четири сата на границама

На излазу из Србије, на прелазу Батровци са Хрватском, теретна возила чекају четири сата. На прелазу са Мађарском чека се три сата на Келебији, односно сат и по на Хоргошу, саопштио је АМСС.

Возаче данас очекује умерен интезитет саобраћаја ван већих насељених места и градова, са извесним измена у саобраћају на деоницама путева где су радови у току.

После прохладног јутра са слабим мразем који очекује возаче у планинским пределима и температурама које се крећу око или испод нултог подељка на Копаонику, током дана би, према прогнози РХМЗ, требало да буде лепо и углавном сунчано време што би сигурно олакшало вожњу и допринело несметаном одвијању саобраћаја.

Према последњим информацијама добијених од ЈП "Путеви Србије", на наплатним станицама нема задржавања.

Према последњим подацима Управе граничне полиције РС, на путничким терминалима наших ГП нема дужих задржавања.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије