Продужена траса аутобуске линије 94 до Ресника

У Раковици је, на захтев грађана, продужена траса аутобуске линија 94 градског превоза, која ће уместо до Миљаковца, убудуће саобраћати од Новог Београда (Блок 45) до Ресника.

Иницијативу за промену линије покренули су грађани Ресника и Авала града али и осталих делова Раковице, молбом да се побољша градски превоз продужењем постојеће линије, саопштено је из општине Раковица.

За потребе промењене трасе линије, у улици Едварда Грига у Реснику изграђена је нова окретница.

Линија 94 кретала се од Новог Београда (Блок 45) до окретнице у Борској улици на Миљаковцу. 

Након продужења, линија 94 ће се од окретнице у Борској даље кретати улицама: Борска – Мишка Крањца – Патријарха Димитрија, Ослобођења Раковице – Кружни пут Кијево – Славка Миљковића до новоизграђене окретнице у улици Едварда Грига (у близини Дома здравља у Реснику).

Осим директне везе са Новим Београдом, измењена линија ће сада саобраћати кроз само насеље Ресник и повезати неке од најпрометнијих тачки у насељу, дом здравља, вртић, пијацу, школу са осталим деловима града Београда и саме општине Раковица.

Поласку првог аутобуса на измењеној траси присуствовао је велики број грађана Ресника и Раковице, као и Милосав Миличковић, државни секретар у Министарству унутрашњих послова и шеф Одборничке групе у Скупштини ГО Раковица и Владан Коцић, председник Градске општине Раковица, наводи се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије