Радно време пошта за државни празник

Пошта Србије објавила је радно време дежурних пошта 11. новембра, за државни празник Дан примирја у Првом светском рату.

У Београду ће бити дежурне поште у Таковској 2 (нон стоп), у Савској 2 (од 8 до 15ч), на Шумадијском тргу 2а (од 8 до 15ч), у Улици пилота Михајла Петровића 8-12 (од 8 до 15ч), у "Универекспорту" у Нехруовој 68б (од 8 до 20ч), у ТЦ "Нови Меркатор" у Булевару уметности 4-6 (од 8 до 19ч), у ТЦ "Стадион шопинг центар" у Заплањској 32 (од 8 до 19ч), у ТЦ "Биг фешн" у Вишњичкој 84 (од 9 до 19ч) и у Главној 8 у Земуну (од 8 до 15ч).

У Новом Саду ће радити шест пошта: Темерински пут 50 (од 8 до 20:30ч), Теодора Мандића 23 (од 7 до 20ч), Футошки пут 93/ц (од 7 до 20ч), Бајчи Жилинског 4 (од 7 до 20ч), Балзакова 59 (од 7 до 20ч) и др Светислава Касапиновића 10-14 (од 7 до 20ч).

Дежураће и по две поште у Суботици, Зрењанину, Крагујевцу, Нишу и Панчеву, као и по једна пошта у Бору, Ваљеву, Врању, Зајечару, Јагодини, Параћину, Кикинди, Аранђеловцу, Краљеву, Новом Пазару, Крушевцу, Лесковцу, Темерину, Бачкој Паланци, Каћу, Вршцу, Пироту, Пожаревцу, Прокупљу, Смедереву, Сомбору, Сремској Митровици, Ужицу, Пријепољу, Чачку, Шапцу, Лозници и на Златибору.

Као и увек, биће отворене и јединице поштанске мреже на граничним прелазима, саопштила је Служба за односе с јавношћу Поште Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво