Нема магле на путевима, саобраћај умерен

Саобраћај је овог јутра у Србији умереног интензитета док је видљивости добра и магле тренутно нема, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Према подацима Управе граничне полиције Србије, на граничним прелазима на путничким терминалима нема дужих задржавања од 15 минута.

Продужавају се радови на изградњи бочних наплатних станица на петљама "Сириг" и "Змајево" до 15. октобра, до када ће и трајати обустава саобраћаја. Алтернативне петље су "Врбас", "Србобран 2" и петља "Нови Сад".

Од 4. октобра у периоду од 7.00 до 16.00 изводе се радови на постављању индуктивних петљи у коловоз, на делу пута од петље Колари до петље Водањ, у зони радова од 100 метара, у смеру Ниш-Београд. За време извођења радова, саобраћај из возне и претицајне саобраћајне траке биће преусмерен у зауставну саобраћајну траку.

До 8. октобра у периоду од 7.00 до 17.00, због извођења радова на одржавању коловоза биће обустављен саобраћај на деоници Александровац-Ботурић, кроз насељено место Ракље. Алтернативни путни правац, за време извођења радова, биће деоница Витково-Брус-Ботурић.

До 6. октобра изводиће се радови на санацији оштећеног коловоза, на деоници петља Марковац - петља Лапово - петља Баточина, у смеру Београд-Ниш.

До 18. октобра због радова на поправци коловоза десне стране ауто-пута Е-75 Нови Сад-Београд саобраћај ће бити обустављен у свим тракама смера од Новог Сада ка Београду. Саобраћај се на овом делу ауто-пута одвија двосмерно страном, која води у смеру ка Новом Саду из правца Београда.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара