Успорена вожња на појединим деоницама због радова

Због повољних временских услова проходност путева у Србији је добра, а на наплатним станицама и граничним прелазима нема дужих задржавања, саопштио је јутрос АМСС.

Појачан саобраћај очекује се током дана као и наредних дана, када је због актуелних радова на појединим деоницама могућа успорена вожња уз краће застоје, а на појединим је потребно користити и алтернативне путне правце.

Од данас, до 13. септембра, због побољшања укрсног места државних путева I-Б реда број 22 и II-А реда број 177, на петљи у Горњем Милановцу-II фаза, доћи ће до затварања саобраћаја на делу Улице Николе Луњевице из правца Горњег Милановца (од Улице Војводе Мишића) до укључења на магистралу, у смеру према Београду.

Саобраћај ће, за време трајања радова, бити преусмерен преко Железничке улице и Улице кнеза Александра.

Према последњим информацијама ЈП "Путеви Србије", задржавања на наплатним станицама нису дужа од 10 минута.

Учесници у саобраћају се путем портала постављених на ауто-путевима редовно обавештавају о евентуалним задржавањима на наплатним станицама.

Према последњим информацијама Управе граничне полиције, на нашим граничним прелазима нема дужих задржавања од 30 минута.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво