Задржавања на граници и до три сата

На српским границама вечерас је појачан саобраћај, а задржавања за путничка возила на неким граничним прелазима износе и три сата, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Према подацима Управе граничне полиције, на прелазима Хоргош и Келебија, на граници са Мађарском, чекања на излазу из земље су око 120 минута.

На граничном прелазу Хоргош 2 и на Бачким Виноградима, такође на мађарској граници, чекања су око сат времена на излазу из земље.

На граничном прелазу Батровци, са Хрватском, на излазу из Србије чекања су око 120 минута, а на улазу у земљу око 60 минута. На прелазу Шид путничка возила се задржавају око 60 минута на улазу у Србију.

Из правца Босне и Херцеговине, на граничном прелазу Сремска Рача на улазу у Србију путничка возила чекају од 30 до 60 минута.

На осталим граничним прелазима нема дужих задржавања, напомиње АМС.

Време задржавања на граничним прелазима променљиво је , јер су због туристичке сезоне и појачаног саобраћаја честе промене са тендецијом пораста у данима викенда.

АМС подсећа да се у правцу ка Мађарској може да користи прелаз Бачки Брег који је отворен 24 сата, а алтернативни прелази ка Хрватској су Бачка Паланка, Сот, Љуба и Нештин.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво