Саобраћај умерен, на Прешеву се чека сат времена

Први радни дан у овој недељи доноси нешто умеренији интезитет саобраћаја, али са још увек правим летњим врућинама и температурама које ће се према најавама метереолога у најтоплијем делу дана кретати око 35 степени, када се не препоручује вожња.

Према подацима Управе граничне полиције, овог јутра на граничним прелазима саобраћај је још увек негде појачаног интензитета, као што је на граничном прелазу Прешево где путничка возила чекају око сат времена на излазу из наше земље.

На осталим граничним прелазима тренутно без дужих задржавања.

Из АМСС саветују да се за пут бирају рани јутарњи или каснији поподневни сати, уз чешће паузе у вожњи и конзумирање више течности.

У саопштењу се такође наводи да је на снази обустава саобраћаја услед одрона стенске масе, на државном путу другог А реда број 212, деоница Блажево-Мерћез.

Из АМСС подсећају да је од 29. јула 2. августа до 7 сати због радова на локалном путу од искључења за аеродром са аутопута из правца Београда, до аеродрома "Никола Тесла", на снази измена у режиму саобраћаја.

До аеродрома "Никола Тесла" из правца Београда (ауто-путем) стиже се преко петље "Добановци" где ће се вршити промена смера кретања и супротним смером (Шид-Београд) саобраћати до аеродрома.

У току су радови на санацији клизишта на државном путу И Б реда број 23, деоница
Нова Варош - Бистрица. Саобраћај се одвија једном траком наизменичним пропуштањем саобраћаја.

Изводе се радови на рехабилитацији коловоза, на државном путу првог А реда број 1, деоница од Суботице до Београда, у правцу Суботица-Београд. 

Саобраћај ће се у зони петље Нови Сад - север код службеног пролаза преусмерава на леву (претицајну) коловозну траку.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 25. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије