Oчекује се умерен саобраћај

За разлику од претходних дана, возаче овог јутра очекује умеренији интезитет саобраћаја на ауто-путевима, са нешто већим бројем возила на прилазним путевима већих градских средина, што је и карактеристично за први радни дан у недељи. После викенда током кога су била дужа задржавања на граничним прелазима, саобраћај на граничним и на наплатним рампама је јутрос умеренији.

Према последњим подацима Управе граничне полиције РС, на нашим граничнимпрелазима за путничка возила нема дужих задржавања од 30 минута.

Из ЈП "Путеви Србије" апелују на возаче да на деоницама на којима се изводе радови брзину кретања прилагоде условима на путу и постављеној саобраћајној сигнализацији.

Данас ће бити завршени радови на рехабилитацији Ложионичког mоста у Ужицу.

Радови на фрезовању и крпљењу асфалтног коловоза изводиће се у периоду од 06.00 до 17.00 часова на деоницама државних путева, и то дана 17.07. и 18.07. и 19.07. на државном путу број 179, деоница Чачак-Дракчићи, од Бензинске пумпе Лукоил до Чачак болнице.

Од данас ће на снази бити обустава саобраћаја због радова на санацији државног пута број 354, од укрштања са државним путем број 156 до раскрснице за Крњево (општина Смедеревска Паланка).

Алтернативни пут је државни пут број 147, а радови ће трајати 60 дана.

Од 17.07. до 24.07. доћиће до тоталне обуставе саобраћаја због радова на ургентном одржавању трупа и коловоза на државном путу другог реда број 207, деоница Ботурић-Витково, кроз насељено место Кожетин.

Преусмеравање саобраћаја се врши преко државних путева број 208 и број 211, деоница Ботурић -Брус- Витково- Александровац.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво