Саобраћај умереног интензитета

На важнијим путним правцима саобраћај је јутрос умереног интезитета и одвија се без застоја, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Према последњим подацима Управе граничне полиције, на нашим граничним прелазима за путничка возила нема дужих задржавања од 30 минута.

Од данас у 7.00 сати до сутра у 7.00 сати изводиће се радови на санацији оштећеног коловоза на деоници од петље Колари до петље Водањ, у возној саобраћајној траци ауто- пута у смеру Ниш-Београд. За време извођења радова целокупан саобраћај из смера Ниша ка Београду је преусмерен у претицајну саобраћајну траку у зони извођења радова.

До 08. јула изводиће се радови на поправци коловоза на делу деонице Прељина - Мрчајевци, а саобраћај ће се пропуштати наизменично.

До петка, 7. јула на снази је измена режима саобраћаја у зони чеоне наплатне станице "Бубањ Поток", од петље Бубањ Поток до петље Траншпед, због рушења комплекса чеоне наплатне станице "Бубањ Поток".

У зони наплатне станице "Бубањ Поток" саобраћај се из правца Београда и са Обилазнице око Београда пребацује на леву коловозну траку.

До 15. августа продужавају се радови на чеоној наплатној станици, на путу од Хоргоша ка Новом Саду. За време трајања радова саобраћај ће се преусмеравати са десне на леву коловозну траку.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво