Појачан саобраћај, на Хоргошу се чека 90 минута

У Србији је очекивано појачан саобраај, саопштава АМСС наводећи да путничка возила на Хоргошу на улазу у земљу чекају 90 минута. На осталим граничним прелазима за путничка возила нема дужих задржавања од 30 минута.

Ауто-мото савез Србије саопштава да ће почетак викенда и први туристички талас на почетку летње сезоне донети сигурно појачан саобраћај.

Већи број возила очекује се на ауто-путевима из правца Хрватске и Мађарске, ка Бугарској и Македонији.

Појачан саобраћај очекује се и на путевима I реда који воде према Црној Гори и јадранској обали, а у сатима интензивнијег саобраћаја на појединим деоницама може доћи до успорене вожње уз могуће краће застоје.

Не треба улазити у ризична претицања колона, а треба имати и више стрпљења наиласком на деонице где је због радова дошло до измена у саобраћају, упозорава АМСС.

Према последњим подацима Управе граничне полиције РС, на нашим граничним прелазима за путничка возила нема дужих задржавања од 30 минута.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво