АМСС: Опрез у вожњи због променљивих временских прилика

Возаче очекују променљиве временске прилике, као и претходних дана, топло и углавном сунчано време, док је у појединим крајевима Србије могућа киша и краткотрајни пљускови.

Ауто-мото савез Србије из тог разлога саветује возаче да буду опрезнији у вожњи, да не улазе у ризична претицања колона и да држе веће одстојање између возила.

Слабији интезитет саобраћаја уобичајен је за недељу пре подне.

Међутим у каснијим поподневним сатима, а посебно током вечери, очекује се већи број возила, прво на путевима који воде ка већим градским срединама, а затим и на улицама унутар већих градова, када може доћи до нешто успореније вожње, а тада се и на наплатним станицама продужава време за наплату путарине.

А већи опрез од возача захтевају и бројне деонице на којима је због радова дошло до измене у режиму саобраћаја, напомиње АМСС.

Према последњим подацима Управе граничне полиције, на нашим граничним прелазима за путничка возила нема дужих задржавања од 20 минута.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво