Појачан саобраћај за викенд, пешачка субота у Београду

Због почетка летње сезоне очекује се појачан саобраћај на путевима у Србији. Нема дужих задржавања на границама. Измена саобраћаја у Београду због пешачке суботе.

Последњи дани школске године и други викенд у јуну наговештавају и почетак летње туристичке сезоне када се очекује све већи број возила, како на путевима, тако и на наплатним рампама и граничним прелазима.

На деоницама на којима се изводе радови "Путеви Србије" саветују додатан опрез.

Према последњим подацима Управе граничне полиције, на нашим граничним прелазима за путничка возила нема дужих задржавања од 20 минута.

У Београду саобраћај ће данас бити измењен. Од данас до понедељка доћи ће до измене режима рада линија ЈГП због извођења радова на редовном одржавању тролејбуске контактне мреже у Милешевској улици, на делу од Улице Радивоја Кораћа до Улице Бранка Крсмановића, наводи се у саопштењу ГСП-а.

Радови ће се изводити од данас од 00:30 часова до 3:30 у понедељак.

У суботу и недељу целодневно тролејбуске линије 19, 21 и 22 се привремено укидају, док ће тролебујска линија 29 саобраћати на релацији Студентски трг – Трг Славија и носиће ознаку 29Л.

Линија неће саобраћати у суботу од 9.00 до 17.00 часова, због одржавања манифестације "Пешачка субота", наведено је у саопштењу.

Успоставиће се привремене аутобуске линије 21А на релацији Трг Славија – Учитељско насеље и 29А на релацији Трг Славија – Медаковић 3, док ће возила са линије 83 саобраћати на релацији Трг Славија – Земун (Бачка).

На измењеним трасама, возила ће користити постојећа стајалишта линија ЈГП.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво