АМСС: Пљускови ће отежати саобраћај

Возаче у Србији током преподнева очекују повољне временске прилике и суви путеви, док ће повремени поподневни пљускови који су најављени за данас, отежати саобраћај, упозорио је јутрос Ауто-мото савез Србије (АМСС).

По подацима Управе Граничне полиције, на граничним прелазима за путничка возила нема задржавања дужег од 20 минута, а на теретним терминалима на граничном прелазу Хоргош чека се око 90 минута.

Радови на наплатној станици на ауто-путу Хоргош-Нови Сад продужавају се до 30. јуна, а саобраћај ће бити преусмерен са десне на леву коловозну траку.

До 20. јуна изводе се радови на поправци коловозне конструкције на ауто-путу Суботица-Београд. За саобраћај ће бити затворене крајња десна и средња трака, док ће се саобраћај одвијати крајњом левом саобраћајном траком.

До 19. јуна на ауто-путу Е-75, на деоници Нови Сад-Београд, у близини Сентандрејског моста, у смеру ка Београду из правца Новог Сада, изводиће се радови на поправци десне коловозне траке.

У суботу, 3. јуна од 10 часова биће измењен режим саобраћаја на Обреновачком путу, због изградње дела конструкције Остружничког моста. Тај пут ће бити сужен на две саобраћајне траке, а радови ће трајати до 2. јула.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара