Очекује се појачан интензитет саобраћаја ка излетиштима

Ауто мото савез Србије саопштио је да стабилније и топлије време може да утиче на интензитет саобраћаја на свим фреквентнијим путевима, као и путевима ка излетиштима и викенд насељима, а због могуће магле на појединим деоницама, неопходно је прилагодити брзину и повећати одстојање између возила.

На граничним прелазима, задржавања су до 20 минута.

АМСС подсећа и да ће због радова на заштитном зиду, на делу државног пута првог А реда, од Хитне помоћи до искључења за улицу Кнеза Милоша у смеру од Београда ка Шиду, за саобраћај бити затворена десна саобраћајна трака у периоду од 27. маја од 22 сата до недеље 28. маја до 6 сати, као и од недеље 28. маја од 22 сата до понедељка 29. маја до 6 сати.

Радови у зони петље "Нова пазова" продужени су до 6. јуна, на делу аутопута Београд - Нови Сад, због чега ће бити затворена зауставна и претицајна саобраћајна трака у смеру од Новог Сада ка Београду, као и зауставна трака у супротном смеру ка Београду. 

Од суботе 27. до недеље 28. маја до 6 сати изводиће се радови на одржавању ИТС опреме на државном путу првог А реда у тунелима Липак и ЗЗелезник, због чега ће се саобраћај у том делу одвијати наизменичним пропуштањем возила.

У суботу, 27. маја до 15 сати на делу државног пута првог А реда, код бензинске станице "Мол", у смеру Суботица-Нови Сад, близу Сирига, због постављања вертикалне саобраћајне сигнализације саобраћај ће се одвијати возном и претицајном саобраћајном траком, док ће у зауставној саобраћајној траци бити постављена саобраћајна сигнализација.

У току су и радови на постављању привремене саобраћајне сигнализације на левој коловозној траци државног пута првог А реда, на надвожњаку преко железничких пруга Београд - Ниш и Трупале - Поповац због чега је затворена лева коловозна трака, а саобраћај је преусмерен на десну траку у смеру Београд - Ниш.

Због радова на поправци коловоза, од 27. маја до 15. јуна на деоници пута између Барајева и Баћевца, на државном путу другог Б реда, саобраћај ће се одвијати успорено и уз наизменично пропуштање возила.

Како се наводи, нормализован је саобраћај код Крупња, где се вода из бујичног потока "Језава" вратила у корито, а интервенцијом путара уклоњен је и већи одрон код места "Бајевац".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво