Умерен саобраћај, очекују се падавине

Возачи се позивају на опрез због најављених падавина широм земље. На граничним прелазима за путничка возила нема дужих задржавања од 20 минута.

Саобраћај је јутрос умерен, док се већи број возила очекује већ у првим поподневним сатима, на крају радне недеље, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМСС).

Возачи се позивају на опрез због најављених падавина широм земље.

Према последњим подацима Управе граничне полиције РС, на нашим граничним прелазима за путничка возила нема дужих задржавања од 20 минута.

На путу Гојна Гора – Љубић, данас и сутра од 8.00 до 18.00 часова, код Сувог Брега, биће потпуно обустављен саобраћај због радова на машинском пресвлачењу коловоза. Возила се упућују на алтернативне правце.

До 27. маја, од 7.00 до 15.00 часова, изводиће се радови на постављању вертикалне саобраћајне сигнализације, на делу ауто-пута Е-75, после наплатне станице Сириг, код бензинске станице "Мол", у смеру Суботица – Нови Сад. За време извођења радова, саобраћај ће се одвијати возном и претицајном саобраћајном траком.

До 22. јуна, сваког радног дана од 8.00 до 18.00, изводиће се радови на санацији раскрснице у Батајници. Радови ће се изводити у фазама и биће обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом.

У тунелима Липак и Железник изводиће се радови на одржавању путне ИТС опреме и у периоду од суботе 27. маја од 22.00 часа до недеље 28. маја до 6.00 часова. За време извођења радова саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила. Продужавају се радови до 20. јуна на деоници од ауто-пута Е-75 до центра Врчина. Саобраћај се одвија без прекида, али успорено уз могућа наизменична пропуштања возила.

Почели су радови на постављању привремене саобраћајне сигнализације на левој коловозној траци 1 (ауто-пута Е-75, на надвожњаку преко железничких пруга Београд–Ниш и Трупале–Поповац, деоница Ниш (Северни булевар) – Ниш (Трупале). За време радова за саобраћај ће бити затворена лева коловозна трака, а саобраћај ће се преусмеравати на десну траку у смеру Београд – Ниш. Планирано трајање радова је 80 дана.

Саобраћај је нормализован код Крупња јер се вода из бујичног потока Језава вратила у своје корито, а брзом интервенцијом путара делимично је и уклоњен већи одрон код места Бајевац на истом путу где се саобраћај одвија успорено уз наизменично пропуштање возила.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво