Саобраћај умереног интезитета

Саобраћај се одвија по сувим коловозима уз добру видљивост и умереног је интензитета, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМСС). Због радова са стране Румуније, на граничном прелазу "Српска Црња" данас ће бити обустављен саобраћај на теретним терминалима и то само за натоварена теретна моторна возила која су регистрована у Србији, саопштио је АМСС.

Поред повољних временских прилика, АМСС упозорава на опрез у вожњи због могућих одрона којих има највише на Ђердапској магистрали, поред Дрине и Ибра, као и у Овчарској-кабласркој клисури, преноси Бета.

Према последњим информацијама Управе граничне полиције, на граничним прелазима на путничким терминалима тренутно нема дужих задржавања од 20 минута. Задржавања за теретна моторна возила на излазу из Србије на прелазу Батровци су 60 минута.

На Старом Обреновачком путу, у зони моста преко реке Саве, у току је обустава саобраћаја због радова на изради распонске конструкције између стубова. Радови би требало да буду завршени 5. априла.

Због изградње ауто-пута, до 26. марта од 7.00 до 17.00 часова биће измењен режим саобраћаја на деоници Лесковац-Врање у близини места Предејане у дужини од један километар. Саобраћај ће се одвијати према привременој саобраћајној сигнализацији и семафорима.

До 1. маја на деоници Клокочевац-Неготин изводиће се радови на санацији клизишта Замна, у току радова саобраћај ће се пуштати наизменично.

На ауто-путу у зони петље Врчин, у току су радови на спајању постојећег са будућим ауто-путем у склопу изградње чеоне наплатне станице.

Радови ће трајати до 31. марта, а изводе се у десној саобраћајној траци у смеру ка Нишу, где се ради на изградњи подвожњака и других саставних делова.

За време радова саобраћај ће бити преусмерен из десне у леву траку преко новоизграђеног службеног пролаза кроз нове терминале.

Због радова са стране Румуније, на граничном прелазу "Српска Црња" данас ће бити обустављен саобраћај на теретним терминалима и то само за натоварена теретна моторна возила која су регистрована у Србији, саопштио је АМСС, преноси Танјуг

Саобраћај ће бити обустављен од осам до 16 часова.

Празна теретна моторна возила регистрована у Србији, као и сва теретна моторна возила регистрована у иностранству моћи ће несметано да у овом времену пролазе на овом граничном прелазу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво