Саобраћај умерен, прилике за вожњу добре

На свим путним правцима у Србији саобраћај је умерен, а путеви су проходни, уз добре услове за вожњу добре, саопштио је јутрос Ауто-мото савез Србије (АМСС).

Према последњим информацијама Управе граничне полиције на путничким терминалима на граничним прелазима нема задржавања дужих од 20 минута, док теретна возила на Батровцима чекају око 120, а на Хоргошу до 90 минута.

Оне који путују у планинске пределе из АМСС-а упозоравају на опрез због честих одрона и могуће поледице због ниских температура у раним јутарњим и касним вечерњим часовима.

Услед радова на изградњи зидова за заштиту од буке на ауто-путу Е-75, на деоници кроз Београд између КБЦ "Бежанијска коса" и Хитне помоћи, до 16. марта биће затворена брза трака у смеру ка Нишу.

На путу број 26, од Београда ка Обреновцу, на деоници између Умке и Барича у близини места Дубоко, од 15. до 22. марта због одржавања зеленог појаса саобраћај ће се одвијати успорено једном коловозном траком уз наизменично пропуштање возила.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво