Саобраћај без застоја

Повољне временске прилике, уз уобичајено мањи број возила у недељу ујутру, доприносе доброј проходности путева, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Због повремено слабе кише возаче једино на северу и на западу Србије очекују мокри коловози.

За овакве временске прилике карактеристични су одрони, којих има кроз стенске клисуре и усеке.

Добра је проходност на ауто-путевима на којима се саобраћај одвија без застоја и без дужих задржавања на наплатним рампама.

Слично је и на путевима првог и другог реда, како у нижим тако и у вишим пределима.

До 1. априла возила морају бити опремљена са све четири зимске гуме, ако се због временских услова на коловозу налази снег, лед или поледица.

У поменутом периоду, ван насељеног места, обавезно је поседовање ланаца или других уређаја за повећање тракције у пртљажнику.

Према последњим информацијама Управе граничне полиције, на нашим граничним прелазима, на путничким терминалима, тренутно нема дужих задржавања од 20 минута.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се